Pauza dintre reprize

de Bob Buford

Cod produs:
PDRBB01
An apariţie carte:
2018
Număr de pagini:
240
Formatul cărţii:
160x230mm
ISBN:
978-606-93944-9-6
30 LEI
DESCRIERE

Ești în top din punct de vedere profesional.
Dar ți-a dispărut entuziasmul. Ce faci acum?

Iei o pauză, asta faci.
Este timpul să te oprești și să-ți faci inventarul primei jumătăți a vieții, pentru a-ți putea planifica o a doua jumătate, mult mai roditoare și mai satisfăcătoare.

Una dintre pasiunile mele este să inspir liderii din afaceri și din alte domenii să îmbrățișeze chemarea lui Dumnezeu și să treacă de la succes la semnificație”, scrie Bob Buford.

Vă oferim acum un conținut nou al cărții, care include un interviu cu Bob Buford privind succesul cărții sale, dar și un eseu al său despre Înțelepciunea lui Peter Drucker.

Extinsă și revizuită pentru noii lideri ai zilelor noastre, lucrarea clasică și premiată a lui Buford te va ajuta să gândești mai profund și să înaintezi cu eficiență. Presărată cu exemple pertinente, întrebări pentru reflecție și teme practice, Pauza dintre reprize te va ajuta să pui în mișcare conceptele care au ajutat până acum mii de oameni să-și descopere misiunea celei de-a doua reprize.

Într-un parteneriat cu 4D Ministries Romania, Neword Press are bucuria de a aduce publicului român o resursă esențială care are rolul vital de a echipa și încuraja liderii de azi.