Mireasma apei

de Naomi Zacharias

Cod produs:
MANZ01
An apariţie carte:
2014
Număr de pagini:
258
Formatul cărţii:
135 x 205 mm
ISBN:
25 LEI
DESCRIERE

Calcă pe urmele lui Naomi în conversațiile avute cu femeile care lucrează în bordelurile din Mumbai, cu supraviețuitori ai Tsunami-ului din Indonezia, în care s-au pierdut peste 230.000 de vieți, cu o fetiță care așteaptă să fie supusă unei operații care-i va salva viața sau cu victime ale violenței domestice care au suferit arsuri groaznice. Rămâi înmărmurit alături de ea, atunci când își dă seama că durerea pe care o simte la vederea acestor crunte nedreptăți scoate la iveală o luptă care zbuciumă întreaga omenire. Și înalță-te alături de ea atunci când este măcinată de confuzie în privința propriei identități, când ajunge față-n față cu izbăvirea, iar apoi începe să-și înțeleagă propria poveste… și își găsește chemarea.

Mireasma apei te va ajuta să vezi mai bine complexitatea acestei lumi și puterea vindecătoare a harului lui Dumnezeu, arătându-ți că durerea poate fi în același timp frumusețe și că vom da peste amândouă în cele mai neobișnuite locuri.
Naomi Zacharias nu deține toate răspunsurile. Ea ne oferă însă speranța și încurajările care ne vor ajuta să găsim și să pornim la drum în aventura vieții noastre.