C. S. Lewis – O viață

de Alister E. McGrath

Cod produs:
CSLAM01
An apariţie carte:
2015
Număr de pagini:
450
Formatul cărţii:
160x230
ISBN:
978-606-93944-1-0
50 LEI
DESCRIERE

Un portret vibrant al lui C. S. Lewis – autor al celebrelor Cronici din Narnia, universitar strălucit și celebru apărător al credinței creștine.

De mai bine de jumătate de secol, seria Cronicile din Narnia a captivat și a stârnit imaginația a milioane de cititori. În C. S. Lewis: O viață, Dr. Alister McGrath descrie cu măiestrie extraordinara moștenire lăsată de profesorul de la Oxford, care își petrecea zilele predând literatură engleză medievală, și nopțile scriind una dintre cele mai bine vândute colecții de literatură pentru copii.

În vederea scrierii biografiei de față, pentru a arunca o lumină proaspătă asupra vieții acestui autor îndrăgit, McGrath a parcurs în ordine cronologică integrala corespondenței lui Lewis și toate materialele din arhivă. Biografia schițează portretul unui gânditor profund original care continuă să fie o bogată sursă de inspirație și un ‘profet fără voie’ a vremurilor noastre.

Accesibilă și captivantă, cartea oferă un portret fascinant al unui adevărat geniu creator care continuă să inspire și încânte milioane de cititori din toată lumea.

DE LA ACELASI AUTOR

Marele mister

de Alister E. McGrath